De beste wensen voor iedereen.
Belachelijke zin. Want wat wens ik? Wat zijn de beste van alle wensen. En wat heb je er aan om iemand wensen toe te wensen!
Gelukkig nieuwjaar,
ook zo een.
Direct na oudjaar.
Wanneer wordt nieuwjaar, oudjaar?
Duurt nieuwjaar een dag?
Waarom schrijf je het aan elkaar!

Bij alle schrik en verontwaardiging over kindermisbruik, zie ik de negatieve gevolgen voor alle kinderen. Zoals in het vorige blog gemeld zullen de mannen en vrouwen in de kinderopvang nog nadrukkelijker onder toezicht staan van ouders en management. Waar ik bang voor ben is...te veel commentaar...te veilig.....te afstandelijk. Arme kinderen. 

In kranten en tijdschriften vind ik steeds opnieuw berichten waaruit blijkt hoe wij over spelen denken. Of beter misschien; hoe veel mensen daar niet aan denken. Spelen lijkt zo normaal dat we er geen aandacht voor over hebben. Kinderen doen het toch wel. Voor spelen heb je niets nodig. Natuurlijk is spelen belangrijk voor ontwikkeling maar dat zijn andere dingen ook en die zijn vaak duidelijker.

Door Marianne de Valck geschreven boeken worden via de website van Adviesbureau Spelen en Speelgoed verkocht. Op uw verzoek gesigneerd en - of voorzien van een passende boodschap. De meest recente boeken; Het Speel Goed Boek, eerste hulp bij het kiezen van speelgoed, het Speel Boek, eerste hulp bij het leuk houden van spelen en de Speel Wijzer

Speelgoed moet veilig zijn, daar is iedereen het over eens. Zodra leveranciers speelgoed moeten terugnemen, is de verontwaardiging groot. Kinderen zouden geen gevaar moeten kunnen lopen!
Een verkeerd artikel maakt de naam van een heel speelgoedmerk met tientallen artikelen, de betreffende importeur die vele merken voert en zelfs het hele land van de fabrikant verdacht.

Subcategorieën

Weblog categorie