Media Ukkie Awards

2016

Ook in 2016 mocht ik weer zitting nemen in de vakjury voor de Media Ukkie Award, de prijs voor de beste app voor kinderen.
De uitreiking vindt plaats op 7 april 2016.

media ukkie award tekst

De genomineerden dit jaar zijn:

drpanda
Dr. Panda Brandweer
In Dr. Panda Brandweer kruipen kinderen in de huid van een brandweerman. Zonder tijdslimieten of regels ontdekken kinderen wat er gebeurt in de brandweerkazerne, rijden ze met de brandweerwagen en helpen Dr. Panda om branden te blussen en vrienden te redden!

De app is gemaakt door: Dr. Panda Ltd.

Boerboris
Boer Boris gaat naar zee
Boer Boris gaat naar zee is de app bij het gelijknamige Prentenboek van het Jaar 2015! Er is van alles te doen: laat je voorlezen door auteur Ted van Lieshout, maak je eigen filmpje, kleur de kleurplaten of speel de spelletjes.

De app is gemaakt door: Cartamundi Digital
Uitgever van de app is: Gottmer Uitgevers Groep B.V.

bollo
Bollo
De Bollo app brengt Bollo de Beer, de mascotte van Landal GreenParks, op een bijzondere manier tot leven. In drie interactive werelden (bos, strand of besneeuwde bergen) spelen ze spelletjes, maken ze muziek en lezen ze (voorlees)verhaaltjes. Ook zijn de afleveringen van de RTL Telekids Bollo TV-serie te bekijken.

De app is gemaakt door: IJsfontein
Uitgever van de app is: Landal GreenParks B.V.

 

 

 

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn