Samenwerking

Adviesbureau Spelen en Speelgoed zoekt regelmatig samenwerking met andere instellingen en/of professionals.

 

ballonbullet2 Kinderkant

Eén van die samenwerkingen is met een groep profesionals in Kinderkant. De prefessionals zeggen er zelf over: “Kinderkant is een groep deskundigen van de belevingswereld van kinderen. Wij adviseren en ontwerpen omgevingen waar kinderen zich op hun plek voelen.”
Klik hier om de brochure van kinderkant te lezen.

 

ballonbullet2 Deskundigheid 2

Een andere samenwerking heeft de naam Deskundigheid in het kwadraat meegekregen. Hierin bundelen Marianne de Valck en Annet Weterings hun krachten, kennis en kunde in workshops.
Op deze webpagina kunt u hier alles over lezen.

 

splashlres

Adviesbureau Spelen en Speelgoed zoekt regelmatig samenwerking met andere instellingen en/of professionals.    Kinderkant Eén van die samenwerkingen is met een groep profesionals in Kinderkant. De prefessionals zeggen er zelf over: “Kinderkant is een groep deskundigen van de belevingswereld van kinderen. Wij adviseren en ontwerpen omgevingen waar kinderen zich op hun plek voelen.”Klik hier om de brochure van kinderkant te lezen.    Deskundigheid 2 Een andere samenwerking heeft de naam Deskundigheid in het kwadraat meegekregen. Hierin bundelen Marianne de Valck en Annet Weterings hun krachten, kennis en kunde in workshops.Op deze webpagina kunt u hier alles over lezen.


Afdrukken